Heyda | 't Molentje | Twinnings

Heyda

Lux Koffie

Lux is een 100% pure Arabica koffie. d.w.z. Dat deze koffieboon komt van een delicate en veeleisende plant, die meestal groeit op de bergflanken van Zuid- en Midden-Amerika en Oost-Afrika. Deze Koffiemelange bevat een hoge concentratie van maragype, dit is een uitzonderlijke grote, brede boon. Lux is een koffie met een compleet rijk aroma. Het heeft een parfum dat tegelijk hartig en fluwerig aandoet en nog lang nasmaakt.

Java Koffie

Java is een 100% pure Arabica koffie met ovale en relatief grote bonen. Het is een boon dat geteeld wordt in Indonesie en brengt 1 van de meest heerlijkste koffies van de wereld voort. Java is een zwoele, maar heel krachtige koffie met een zeer, zeer fijne smaak. Met andere woorden een koffie voor de echte genieter.

Mokka Koffie

Moka is een 100% pure Arabica koffie met bonen uit hun geboorteland Ethiopie. Daar zou eeuwen geleden de koffie ontdekt zijn door een geitenhoeder. Die merkte op dat zijn geiten in de nacht opgewonden bleven na het eten van een soort wilde bessen. "Kaldi and his dancing goats". Deze moka is fijn mild en heeft een royaal parfum. In vaktermen ook wel 'full body' genoemd. De moka wordt ook wel eens de 'bordeaux' in de koffiewereld genoemd. Het is een koffie die je niet alleen ziet, voelt of ruikt maar je ook nog eens lekker opkikkert.

Goodnight Koffie

Dit is een 100% pure Arabica cafeine vrije koffie. Goodnight is een uitstekende gedecafeineerde koffie volgens de regels der kunst gebrand. Deze koffie is voor de gevoelige fijnproever die het aroma en de smaak van de koffie niet graag mist. Talloze onderzoeken zijn aan het decafeineren voorafgegaan. Dus kunt u met een gerust hart een kopje 'zonder' drinken. De koffie van Heyda is zowel in boontjes als gemalen beschikbaar.


't Molentje

  • Super Dessert
  • Décaféine

De koffie van 't Molentje is zowel in boontjes als gemalen beschikbaar.

koffie 't Molentje


Twinings

twinings

De Specialiteitenthees van Twinings verrassen je telkens weer. Met variëteiten uit de hele wereld en voor elke smaak. Gekozen door experts, die weten dat het samenstellen van een thee een ware kunst is. Dat alleen blaadjes van de beste kwaliteit garant staan voor een perfecte combinatie van smaak, aroma en kleur.

In onze winkel kan je het gamma Twinings thee ontdekken of op www.twinings.com.

thee